Vacatures

Planner

Amersfoort

40 uur p/w

Ervaring als planner is pré

HD Group B.V
In verband met de gezonde groei van onze organisatie zijn wij opzoek naar een nieuwe collega voor 40 uur per week.

Werkdagen: maandag t/m vrijdag 08:30-17:00.

Over HD Security Services B.V.

HD Security is een particuliere beveiligingsbedrijf en is met name actief in de zorgbeveiliging, GGZ Beveiliging, Mobiele surveillance, alarmopvolging en dienstverlening binnen de mobiele surveillance in de breedste zin des woords.

Onze medewerkers werken dagelijks met plezier voor ons. Als werkgever investeren wij continu in onze waardevolle medewerkers. Dit doen wij onder andere door het geven van periodieke trainingen en cursussen. De medewerkers zien de kantoren van HD Security als een thuis. U kunt ze regelmatig tegenkomen op ons kantoor, de ene keer voor een praatje de andere keer om samen leuke dingen doen. Dit alles noemen wij het WIJ gevoel binnen HD Security.

De functie

Wij zoeken een nieuwe collega in ons kantoor team. Op de planning is elke dag anders. Vaak hebben wij te maken met last-minute opschalingen. Stressbestendigheid en multi-tasken is van essentieel belang in deze functie. Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en je vind het niet erg om daar waar nodig langer door te werken.

Het team

Op ons kantoor in Amersfoort hebben wij fulltime werken: Directeur, operationeel manager, accountmanager, boekhouder en 2 parttime backoffice/administratief medewerkers.

Het profiel

Functie omschrijving

Wij bieden

Meer vacatures

Meer weten? Neem contact op!

Meer weten?
Neem contact op!

erkend leerbedrijf
erkend leerbedrijf