Detachering

Onze detachering service

Heeft u een beveiligingsbedrijf of bedrijfsbeveiliging, maar door omstandigheden even een tekort aan personeel?
 
Dan bent u bij HD Security aan het juiste adres. Geen arbeidsrelatie, toch extra personeel. Bepaal zelf waar en wanneer u ons wilt inzetten, aan ons zit u niet vast.
 
HD Security hanteert een strenge selectie procedure en beschikt over vakbekwaam en gediplomeerd personeel, wat u verzekert van kwalitatief en goed beveiligingspersoneel. Onze beveiligers zullen zich voor 100% inzetten voor de door u gestelde opdracht.

Professionele dienstverlening

HD Security hanteert een strenge selectieprocedure en beschikt uitsluitend over vakbekwaam, gediplomeerd personeel. Hierdoor bent u verzekerd van kwalitatief, goed (extra) beveiligingspersoneel dat zich voor 100% zullen inzetten voor de door u gestelde opdracht.

Wij zijn in het bezit van.

Uitgebreide mogelijkheden

HD Security Nederland kan beveiligingsbedrijven en organisaties met eigen bedrijfsbeveiliging voorzien van gediplomeerd beveiligingspersoneel, receptionisten, toezichthouders en nachtportiers.
 
HD Security is specialist in het uitzenden en detacheren van personeel aan andere beveiligingsbedrijven en organisaties. Mede dankzij onze scherpte tarieven is HD Security hierin een sterk bedrijf.

Vakkundige beveiligers

Ons personeel is professioneel getraind en geschoold.

Altijd bereikbaar

U word direct geholpen via 088 4347687.

Zekerheid

Zorgeloos door de zekerheid van HD Group kwaliteit.

Flexibel inzetbaar

100+ gemotiveerde medewerkers staan voor u klaar.

Batuhan

"Vorig jaar heb ik mijn diploma gehaald en ben ik aangenomen bij HD Group. Regelmatig krijg ik trainingen en ook is er altijd genoeg ruimte voor persoonlijke begeleiding. Ik heb binnen dit jaar al ontzettend veel geleerd en kijk er naar uit mijzelf nog meer te kunnen ontwikkelen binnen HD Group."

Marcel

"Ik werk sinds 4 jaar voor HD Group en ben voornamelijk actief op de mobiele surveillance, maar ik werk ook veel op AD HOC basis. De ene keer ga ik met spoed ter plaatse en de volgende keer 1 van mijn collega’s. Het geeft mij altijd een fijn gevoel als wij met ons team weer alle aangevraagde diensten zo spoedig mogelijk hebben kunnen invullen."

Meer weten? Neem contact op!

Meer weten?
Neem contact op!

erkend leerbedrijf

Onze Diensten

Zorgbeveiliging
mobiele suveillance
Mobiele Surveillance
Alarmopvolging
Detachering
Evenement Beveiliging
Verkeersregelaars
Receptie Service
erkend leerbedrijf