Mobiele surveillance


Mobiele surveillance door HD Security

De dienstverlening die wij bieden in de mobiele surveillance is zeer uitgebreid. Vanuit onze vestiging in Amersfoort opereren wij regionaal van Amersfoort tot Zeist en omliggende gemeentes daaromheen.

Wat doet HD Security Mobile:


Alarmopvolging:

Alarmopvolging is een van de taken van onze mobiele surveillanten, Na het ontvangen van een melding door de meldkamer zal onze mobiele surveillance dienst zo snel mogelijk aanrijden naar de locatie waar het alarm afgaat. Een inbraak gebeurt in een paar minuten. Een daadwerkelijke brand kan daarentegen juist uitlopen, een snelle en adequate handeling is van essentieel belang, zodat de eventuele schade beperkt kan worden.


Openen- en sluiten van uw pand:

Het is voor bedrijven prettig als het pand door een erkend beveiligingsbedrijf word geopend. Het uitgeven van meerdere sleutels aan werknemers is hierdoor verleden tijd. Tijdens de opening schakelt onze mobiele surveillant het alarm uit en verricht eventueel taken zoals het aanzetten van de verlichting, toelaten van de eerste medewerkers, maar ook een interne controleronde.

Tijdens de sluiting controleert onze surveillant of alle ramen zijn gesloten. Of alle werknemers veilig zijn vertrokken en of er geen inbraak- en brandgevaarlijke situaties zijn. Na afloop word er een rapportage gemaakt met eventuele bijzonderheden en word het pand veilig afgesloten en het alarm ingeschakeld door de surveillant.

Aansluitend op een opening of voorafgaand een sluiting kunnen wij tevens uw receptie bemannen om de eerst werknemers te verwelkomen of de werknemers die naar huis gaan een fijne dag te wensen.


Mobiele surveillance Controlerondes:

Op verzoek of met een bepaalde frequentie per dag of week kunnen onze mobiele surveillanten een interne (binnen ronde) of externe (buiten ronde) doen om uw pand. Hierbij word gelet op eventuele inbraak- en brandgevaarlijke situaties. En of er onbevoegde personen zich op uw terrein bevinden.


Keyholding (sleutelbeheer)

Keyholding ofwel sleutelbeheer wil zoveel zeggen als het in bewaring nemen van de sleutels van uw pand/object . Wij nemen de sleutelbeheer van u over, als u ervoor kiest dat wij de alarmopvolging voor u doen. Alarmopvolging en keyholding zijn namelijk onlosmakelijk aan elkaar verbonden . HD Security beheert de sleutels van uw pand, woning of object.

HD Security is een door Justitie erkend beveiligingsbedrijf. Door de sleutelbeheer en alarmopvolging bij ons af te nemen kunt u zich focussen op uw core business. Wij regelen de rest voor u!


Meldkamer:

Naast het afnemen van een alarmopvolging abonnement kunt u er tevens voor kiezen de meldkamer dienstverlening via HD Security te laten lopen. 1 aanspreekpunt voor al uw beveiligingswensen. HD Security ontzorgt u graag!

Wij zijn u graag van dienst voor de volgende mobiele surveillance dienstverlening:

  • Professionele alarmopvolging
  • Collectieve beveiliging
  • Keyholding (sleutelbeheer)
  • Controle en beheer brandmeldinstallaties
  • Opening- en sluiting van uw pand
  • Receptiediensten
  • Dag en nacht controlerondes
  • Aansluiting meldkamer
  • Surveillance tijdens uw vakantie met de speciale HD Security vakantie service


Meer weten over mobiele surveillance?

Ons kantoor is dagelijks bereikbaar op 088-4347687 van 08:00 tot 17:00.
Uiteraard zijn wij bij spoed en/of calamiteiten 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.


CONTACT OPNEMEN

Lees ook:
Mobiele Surveillance Utrecht
Mobiele Surveillance Amersfoort
Mobiele Surveillance Soest
Mobiele Surveillance Baarn
Mobiele Surveillance Nijkerk
Mobiele Surveillance Leusden

mobiele-surveillance

mobiele-surveillance

mobiele-surveillance-alarmopvolging

veb


Inloggen
Call Now Button