GGZ Beveiliging

Beveiliging binnen de GGZ

Beveiliging binnen GGZ word gedaan door zorgbeveiligers. De psychiatrische inrichtingen waar onze beveiligers worden ingezet zijn heel divers, van kinder- en jeugd psychiatrie tot ouderen psychiatrie. Ons zorgbeveiliging personeel is speciaal getraind voor het werken in de zorg.
 
Onze GGZ beveiligers zijn inzetbaar op open en gesloten afdelingen en krijgen periodiek agressie en weerbaarheidstrainingen om u als partner zo goed mogelijk van dienst te zijn. Door hun training en ervaring binnen de zorg voor kinderen, ouderen en volwassenen uit verschillende culturen zijn ze in staat zelfstandig te werken en te handelen op basis van professionele afwegingen.
 
Zo weten zij de dienstverlening te waarborgen in bijvoorbeeld een emotionele situatie en kunnen zij de patiënten en bezoekers geruststellen. Zij weten hoe er omgegaan moet worden met bijvoorbeeld agressie, maar ook calamiteiten waar anderen geen raad mee weten. Ze signaleren problemen in een vroeg stadium en beheersen deze door proactief op te treden.

Gespecialiseerd personeel

De voordelen van onze zorgbeveiligers: Zij weten hoe er omgegaan moet worden met bijvoorbeeld agressie, maar ook met calamiteiten waar anderen geen raad mee weten. Zo kunt u te maken hebben met emotionele situaties waarbij onze beveiligers de dienstverlening weten te waarborgen en de patiënten en bezoekers weten gerust te stellen.

Ons zorgbeveiliging personeel is speciaal getraind voor het werken in de zorg. Onze GGZ beveiligers zijn inzetbaar op open en gesloten afdelingen en krijgen periodiek agressie en weerbaarheidstrainingen om u als partner zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Video afspelen over ggz beveiliging

Onder andere de volgende GGZ instellingen gingen u voor:

Vakkundige beveiligers

Ons personeel is professioneel getraind en geschoold.

Altijd bereikbaar

U word direct geholpen via 088 4347687.

Zekerheid

Zorgeloos door de zekerheid van HD Group kwaliteit.

Flexibel inzetbaar

100+ gemotiveerde medewerkers staan voor u klaar.

Meer weten? Neem contact op!

Meer weten?
Neem contact op!

erkend leerbedrijf

Onze Diensten

Zorgbeveiliging
mobiele suveillance
Mobiele Surveillance
Alarmopvolging
Detachering
Evenement Beveiliging
Verkeersregelaars
Receptie Service
erkend leerbedrijf