Over ons

Wij zijn HD Security

Wij zijn een landelijk opererende organisatie die zich sinds 2013  specialiseert in zorgbeveiliging en hospitality. Inlevend vermogen, discretie en een inclusieve, respectvolle benadering van kwetsbare groepen zijn daarbij kritische factoren waarop we onze medewerkers selecteren, instrueren, trainen en beoordelen.

HD Security is met name actief in de zorgbeveiliging, GGZ beveiliging, mobiele surveillance, alarmopvolging en verschillende vormen van dienstverlening. 

Dagelijks werken onze medewerkers met veel plezier. Zo staan onze deuren altijd open voor een kopje koffie. Wij zien hen dan ook regelmatig op ons kantoor. Wij noemen dit het WIJ-gevoel binnen onze organisatie.

Video afspelen

De kwaliteit van onze beveiligers

Door het geven van periodieke trainingen en cursussen investeren wij continu in onze waardevolle medewerkers. Als zorgbeveiliger trainen we onze medewerkers extra met het omgaan van kwetsbare en getraumatiseerde groepen. Onze beveiligers laten de ander in hun waarde en met hun inzet borgen we dat alles rond veiligheid en beveiliging goed geregeld is. Daarnaast bieden zij hulp aan en ondersteuning waar nodig is.

Keurmerken

Doordat wij in het bezit zijn van de volgende keurmerken en erkenningen, kunnen wij onze kwaliteiten continueren en u als partner garanderen van zekerheden.
Elektrische auto mobiele surveillance

Samenwerking

Onze partners zijn voor ons waardevol en verdienen ten allen tijden de beste inzet vanuit onze kant. Samenwerkingen met onze opdrachtgevers zien wij daarom ook als een partnership. Binnen onze samenwerking investeren we in duurzame relaties, waarbij we gebruikmaken van elkaars expertise. Als organisatie zijn wij continu gefocust op verbetering.

De zekerheden van HD Security

Sociale werkgever

Met een transparante beloningsstructuur conform de vigerende CAO en goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een persoonlijk opleidingsplan voor onze medewerkers, zijn wij een betrokken en inclusieve werkgever. Gemotiveerde collega’s geven wij dan ook de kans om tijdens werkuren de opleiding Beveiliger niveau 2 te volgen. Ons personeelsbestand bestaat uit een gezonde mix van vrouwen en mannen. Qua diversiteit zijn wij een goede afspiegeling van de Nederlandse samenleving.

CO2-Footprint

Als organisatie zijn wij bewust van de urgentie van klimaatdoelstellingen en het belang van het terugdringen van onze impact op ons leefmilieu. Onze medewerkers zijn hier ook van bewust en dragen dit actief uit tijdens de uitvoering van hun taak. Milieu- en klimaatbewustzijn is onderdeel van onze bedrijfsvoering en van invloed op de keuzes die we nu en in de toekomst maken.

We zijn sponsor van tal van sociale activiteiten, sportclubs en goede doelen, zoals de lokale voedselbanken. Ook bij de inkoop van bijvoorbeeld onze bedrijfskleding maken we gebruik van aantoonbaar duurzaam geproduceerde materialen om verspilling en uitbuiting tegen te gaan. We zetten ons in voor groen vervoer. Zo stimuleren we het gebruik van OV en de fiets.
 
De volgende maatregelen hebben we inmiddels genomen:

Goede doelen

Wij doneren maandelijks aan stichting Hartekind dat levensbelangrijk onderzoek financiert, evenementen, initiatieven voor dit doel organiseert en voorlichting aan ouders geeft.

Ook doneren wij aan Amref Flying Doctors. Een organisatie die werkt aan een sterk en gezond Afrika en zorgt voor een blijvende verbetering van gezondheid van mensen in Afrika.

Meer weten? Neem contact op!

Meer weten?
Neem contact op!

erkend leerbedrijf

Onze Diensten

Zorgbeveiliging
mobiele suveillance
Mobiele Surveillance
Alarmopvolging
Detachering
Evenement Beveiliging
Verkeersregelaars
Receptie Service
erkend leerbedrijf