Zorg beveiliging

De #1 in zorg beveiliging!

Zorgbeveiliging vereist expertise. Onze zorgbeveiligers zijn specifiek geselecteerde professionals die weten hoe het in de praktijk werkt.

Onze zorgbeveiligers:

De voordelen van zorg beveiliging

Door het (meestal) open karakter van zorginstellingen is zorgbeveiliging een uitdagende dienstverlening. Dit maakt dat zorgbeveiliging een stap verder is dan reguliere beveiliging. De voordelen van de zorgbeveiligers van HD Security zijn dat zij periodiek en doelgericht worden getraind waardoor onze beveiligers weten hoe ze moeten omgaan met agressie. Het inlevingsvermogen van onze beveiligers zorgt ervoor dat u met plezier kunt werken in een veilige omgeving. Zie ook: GGZ Beveiliging Zorg Ondersteuning
Video afspelen
zorgbeveiliging

Specialisatie in de zorg

Zorgbeveiliging gaat een stap verder dan reguliere beveiliging, wat zorgbeveiliging een uitdagende dienstverlening maakt. Alle zorgbeveiligers die wij daarvoor inzetten zijn empathisch, sensitief en communicatief vaardig. Zij stralen senioriteit en overwicht uit en spreken en verstaan goed Nederlands en Engels. Ze hebben affiniteit met de zorg en zij hebben ervaring waar situaties onverwacht kunnen escaleren. Ze zijn behulpzaam, proactief en stressbestendig.

BHV

Onze beveiligers zijn standaard voorzien van een BHV certificaat, aanvullend hebben onze beveiligers op verzoek ook een EHBO certificaat.

Training

De voordelen van de zorgbeveiligers van HD Security zijn dat zij periodiek en doelgericht getraind worden.
 
Na indiensttreding doorloopt iedere zorgbeveiliger een gerichte hospitalitytraining en instructie van 2 weken, die we regelmatig herhalen. Klantvriendelijkheid, servicegerichtheid en gastvrijheid zijn hiervan een vast onderdeel. Ook krijgen zij een training in agressiebeheersing en weerbaarheid. Naast een BHV training hebben onze beveiligers standaard het certificaat BHV ploegleider.
 
Onze zorgbeveiligers worden getraind om in situaties de-escalerend te werken en zelfstandig snel een afweging te maken over de te volgen tactiek. Zo weten zij bijvoorbeeld om te gaan met agressie en zijn zij gewend om te gaan met taalbarrières en moeilijk verstaanbaar gedrag. In situaties waar de gemoederen hoog kunnen oplopen wordt er preventief gehandeld om escalatie en schade te voorkomen.
 
De ervaring die onze beveiligers hebben opgedaan door het werken in de zorg en de opleiding en trainingen die zij hebben gevolgd, zorgen ervoor dat u met plezier kunt werken in een veilige omgeving.

Meer weten? Neem contact op!

Meer weten?
Neem contact op!

erkend leerbedrijf

Onze Diensten

Zorgbeveiliging
mobiele suveillance
Mobiele Surveillance
Alarmopvolging
Detachering
Evenement Beveiliging
Verkeersregelaars
Receptie Service
erkend leerbedrijf