Alarmopvolging

Pijlsnelle alarmopvolging waar u op kunt rekenen!

Onze beveiligers, werkzaam in de mobiele surveillance, hebben ook alarmopvolging als taak. De medewerkers zijn altijd scherp, en staan klaar om snel op locatie aanwezig te kunnen zijn, vandaar dat onze alarmopvolging wordt vertrouwd door velen.

HD Security Alarmopvolging

Het is van uiterst belang dat alarmopvolging pijlsnel gebeurt, omdat iemand die wilt inbreken in uw pand niet bewust zal zijn van het feit snel te moeten handelen om zo niet gepakt te worden. Laat dit net onze specialiteit zijn!
 
Wij hebben beveiligers op de alarmcentrale werken, en daarnaast een hoop medewerkers die patrouilleren. De communicatie tussen deze twee verloopt vlug en soepel, waardoor een alarmmelding vliegensvlug kan worden opgevolgd. Om de schade te beperken is het van levensbelang dat de mobiele surveillant binnen een mum van tijd op locatie aanwezig is.
 

objectbeveiliging

Mobiele surveillanten

Voorkomen is beter dan genezen. Dat is precies wat de dienst mobiele surveillance inhoudt, het voorkomt dat alarmopvolging nodig is.
 
Mobiele surveillance sluit naadloos aan bij alarmopvolging. Een surveillant doet namelijk controles en houdt panden van onze cliënten in de gaten, ook als er geen aanzet is tot paniek. Er wordt gelet op of er zich geen verdachte personen om het pand bevinden, door regelmatig rondes om het pand te doen, en er wordt gecontroleerd of er geen eventuele gevaarlijke situaties zijn met betrekking tot inbraak en brandveiligheid.
 
Zo is er bij alarmopvolging niet alleen de mobiele surveillant snel ter plaatse, maar kan ook een alarm voorkomen worden door een mobiele surveillant.

Sleutelbeheer bij Alarmopvolging

Alarmopvolging door HD Security is door Justitie erkend, zo kunt u er vanuit gaan dat uw bedrijf veilig is in onze handen. Als u kiest voor alarmopvolging kunnen wij ook de sleutels van het pand in beheer nemen. Samen maken we een inventarisatieplan van zaken die moeten worden overgedragen, zoals sleutels, alarmcodes en operationele informatie. Zo kunnen wij bijvoorbeeld ook bij een brand naar binnen, en kunnen we interne controlerondes uitvoeren binnen het pand wanneer dit gewenst is. U kunt dan zorgeloos aan de slag met waar u goed in bent en doen wij waar wij goed in zijn. Dat is onder andere alarmopvolging!

Vakkundige beveiligers

Ons personeel is professioneel getraind en geschoold.

Altijd bereikbaar

U word direct geholpen via 088 4347687.

Zekerheid

Zorgeloos door de zekerheid van HD Group kwaliteit.

Flexibel inzetbaar

100+ gemotiveerde medewerkers staan voor u klaar.

Meldkamer

HD Security heeft eigen meldkamers. U kunt ook gebruik maken van onze meldkamers wanneer u kiest de alarmopvolging door ons te laten verlopen. Zo heeft u, als het gaat om alarmopvolging, alles onder 1 dak lopen en is er 1 aanspreekpunt. Onze persoonlijke benadering maakt dat de lijnen erg kort zijn, waardoor er snel geschakeld kan worden.
 
Wij bieden nog een hoop andere beveiligingsdiensten aan. De volledige beveiliging kunnen wij verzorgen van A tot Z, dus schroom niet om een kijkje te nemen op onze website. Of neem contact met ons op als u vragen heeft.

Landelijke Alarmopvolging

Ongeacht waar u gevestigd bent, verzorgen wij ook graag de beveiliging voor uw bedrijf. Neem contact met ons op en wij helpen u op weg!

Wij zijn gespecialiseerd in onder andere de volgende locaties:

Wij zijn landelijk werkzaam en beperken ons dus niet tot slechts deze gebieden.

Meer weten? Neem contact op!

Meer weten?
Neem contact op!

erkend leerbedrijf

Onze Diensten

Zorgbeveiliging
mobiele suveillance
Mobiele Surveillance
Alarmopvolging
Detachering
Evenement Beveiliging
Verkeersregelaars
Receptie Service
erkend leerbedrijf