Alarmopvolging


Pijlsnelle alarmopvolging waar u op kunt rekenen

Onze beveiligers die werkzaam zijn in de mobiele surveillance, hebben ook alarmopvolging als taak. De medewerkers van mobiele bewakingsdienst zijn altijd scherp, en staan klaar om snel op locatie aanwezig te kunnen zijn, vandaar dat onze alarmopvolging wordt vertrouwd door velen.


Alarmopvolging

Iemand die wilt inbreken in uw pand zal zich bewust zijn van het feit snel te moeten handelen om zo niet gepakt te worden, en zal daarom ook binnen een mum van tijd weer gevlucht zijn van de locatie. Het is daarom van uiterst belang dat alarmopvolging pijlsnel gebeurt, en laat dit nu net onze specialiteit zijn.

Wij hebben beveiligers op de alarmcentrale werken, en daarnaast een hoop medewerkers die patrouilleren. De communicatie tussen deze 2 verloopt vlug en soepel, zo zal een alarm melding in de meldkamer vliegensvlug opgevolgd worden door een mobiele surveillant die in de buurt is, zodat deze altijd binnen een mum van tijd op locatie aanwezig is. Dit is natuurlijk van levensbelang om de schade te beperken!


Mobiele surveillanten

Mobiele surveillance is een dienst die naadloos aansluit op alarmopvolging. Voor alarmopvolging is een mobiele surveillant snel ter plaatse, maar een alarm kan ook voorkomen worden door een mobiele surveillant. Een surveillant doet namelijk controlerondes en houdt panden van onze cliënten in de gaten, ook als er geen aanzet is tot paniek. Voorkomen is beter dan genezen, en dat is precies wat de dienst mobiele surveillance inhoudt, het voorkomt dat alarmopvolging nodig is!

Een mobiele surveillant let op of er zich geen verdachte personen om het pand bevinden, door regelmatig rondes om het pand te doen, maar controleert ook of er geen eventuele gevaarlijke situaties zijn met betrekking tot inbraak en brandveiligheid.


Sleutelbeheer bij Alarmopvolging

Als u kiest voor alarmopvolging kunnen wij ook de sleutels van het pand in beheer nemen. Zo kunnen wij ook bij bijvoorbeeld een brand naar binnen, en kunnen we interne controlerondes uitvoeren binnen in het pand wanneer dit gewenst is. Alarmopvolging door HD Security is door Justitie erkend, u kunt er dus vanuit gaan dat uw bedrijf veilig is in onze handen. Zo kunt u zorgeloos aan de slag met waar u goed in bent, en doen wij waar wij goed in zijn, en dat is onder andere alarmopvolging!


Meldkamer

HD Security heeft eigen meldkamers, wanneer u kiest om de alarmopvolging door ons te laten verlopen, kunt u ook gebruik maken van onze meldkamer. Zo heeft u alles onder 1 dak lopen, en is er 1 aanspreekpunt als het gaat op alarmopvolging. Onze persoonlijke benadering maakt dat de lijnen erg kort zijn en er snel geschakeld kan worden. Wij bieden nog een hoop andere beveiligingsdiensten aan, wij kunnen de volledige beveiliging verzorgen van A tot Z, dus schroom dus niet om een kijkje te nemen op onze website of contact met ons op te nemen als u vragen heeft.


Landelijke Alarmopvolging

Wij zijn gespecialiseerd in onder andere de volgende locaties:

  • Alarmopvolging Utrecht
  • Alarmopvolging Amersfoort
  • Alarmopvolging Soest
  • Alarmopvolging Baarn
  • Alarmopvolging Nijkerk
  • Alarmopvolging Leusden

Wij zijn landelijk werkzaam en beperken ons dus niet tot slechts deze gebieden. HD Security verzorgt ook graag de beveiliging voor uw bedrijf, ongeacht waar u gevestigd bent. Neem contact met ons op en wij helpen u op weg!


Meer weten over alarmopvolging?

Wij zijn elke dag van 8:00 tot 17:00 bereikbaar voor vragen via 088-4347687. Als u een klant van ons bent zijn wij natuurlijk 24/7 bereikbaar voor spoed en calamiteiten.


CONTACT OPNEMEN

Lees ook:
Mobiele Surveillance

alarmopvolging

leeg


Inloggen
Call Now Button