Zorg BeveiligingZorg OndersteuningZorgbeveiliging vereist expertise. Onze zorgbeveiligers zijn specifiek geselecteerde professionals die weten hoe het in de praktijk werkt.

LEES MEER >
HD Security levert al een aantal jaren zorgondersteuners bij zorginstellingen.

LEES MEER >


GGZ beveiligingMobiele SurveillanceBeveiliging binnen de GGZ word gedaan door zorgbeveiligers. De psychiatrische inrichtingen waar onze beveiligers worden ingezet zijn heel divers, van kinder- en jeugd psychiatrie tot ouderen psychiatrie.

LEES MEER >
De dienstverlening die wij bieden in de mobiele surveillance is zeer uitgebreid. Vanuit onze vestiging in Amersfoort opereren wij regionaal van Amersfoort tot Zeist en omliggende gemeentes daaromheen.

LEES MEER >


DetacheringEvenementen BeveiligingU heeft een beveiligingsbedrijf of bedrijfsbeveiliging, maar door omstandigheden ziekte of vakantie even een tekort aan personeel.

LEES MEER >
Succesvolle evenementenbeveiliging is niet vanzelfsprekend en dient uitgevoerd te worden door professionals die de ins en outs weten van evenementenbeveiliging.

LEES MEER >


VerkeersregelaarsReceptie ServiceHD Security levert landelijk verkeersregelaars. Dit doen wij met name bij bijeenkomsten, speciale gelegenheden en evenementen.

LEES MEER >
U kunt via ons op flexibele basis receptionisten, gastheren, gastvrouwen en frontoffice medewerkers inhuren. U kunt ons inhuren voor korte termijn maar ook lange termijn dienstverlening.

LEES MEER >

Onze afdelingen


Logo-HD-Security-Transparant-1024x1024-250x250

Detachering
AD-HOC Beveiliging
Objectbeveiliging
Mobiele surveillance
Gastheren/Gastvrouwen
Brandwachten

Logo-HD-Security-Events-BV-Transparant-1024x1024-250x250

Evenementenbeveiliging
Verkeersregelaars

Logo-HD-Care-Services-Transparant-1024x1024-250x250

Receptiediensten
Zorgbeveiliging
Zorgondersteuning

Logo-HD-Facility-Services-Transparant-1024x1024-250x250

Glasbewassing
Interieurverzorging
Opleveringsschoonmaak
Levering sanitaire artikelen
Schoonmaak op afroep
Vloeronderhoud
HuismeesterInloggen
Call Now Button