Uitzenden

HD Security is de specialist als uitzendbureau binnen de particuliere beveiliging.

Naast het leveren bij regionale opdrachtgevers leveren wij ook bij wereldwijde beveiligingsorganisaties zoals Securitas en G4S.

Regelmatig houden onze partners audits over onze bedrijfsvoering. Audit is een onafhankelijke beoordelingsfunctie om de activiteiten en de resultaten van een organisatie te onderzoeken en te evalueren.

Wij garanderen beveiligingsbedrijven van flexibele inzet voor alle kortlopende en langlopende projecten.

Wet- Ketenaasprakelijkheid

In het kader van de Wet- Ketenaansprakelijkheid kunnen inleners aansprakelijk gesteld worden. Bij HD Security bent u verzekerd van volledige dekking. Naast het keurmerk flexbedrijven zijn wij tevens SNA gecertificeerd. Indien u voldoet aan de gestelde eisen, zoals het storten van 25% van het factuur bedrag op onze G-rekening bent u volledig gevrijwaard voor de Wet- Ketenaansprakelijkheid.
 
Als drukke en hardwerkende ondernemer kunt u zich focussen op uw bedrijfsvoering. Wij bieden u de continuïteit bij een tekort aan personeel en/of bij extra aanvragen.

HD Security biedt 100% dekking met betrekking tot de Wet- Ketenaansprakelijkheid!

AD HOC dienstaanvragen

Dagelijks hebben wij te maken met AD HOC aanvragen, waaruit onze wekelijkse indeling voor 25% bestaat uit AD Hoc aanvragen. Van de totale aanvragen bestaat dus 25% uit aanvragen die bedoeld zijn voor de inzet beveiligers voor de dag zelf of een tijdsbestek van 7 dagen vooruit.
 
Ons team is gewend aan dit soort aanvragen en zien elke aanvraag opnieuw als een nieuwe uitdaging. Wij leveren snel, en met spoed beveiligers. De afdeling die spoed beveiligers levert noemen wij het Quick Response Team.

Ontzorgend & Flexibel

HD Security Services B.V. leeft haar slogan na door ontzorgend te werk te gaan. U heeft een vraagstuk, wij zorgen voor de oplossing. Dit doen wij mede door de flexibele inzet van ons personeel.

Vakkundige beveiligers

Ons personeel is professioneel getraind en geschoold.

Altijd bereikbaar

U word direct geholpen via 088 4347687.

Zekerheid

Zorgeloos door de zekerheid van HD Group kwaliteit.

Flexibel inzetbaar

100+ gemotiveerde medewerkers staan voor u klaar.

Meer weten? Neem contact op!

Meer weten?
Neem contact op!

erkend leerbedrijf

Onze Diensten

Zorgbeveiliging
mobiele suveillance
Mobiele Surveillance
Alarmopvolging
Detachering
Evenement Beveiliging
Verkeersregelaars
Receptie Service
erkend leerbedrijf