Zorgbeveiliging door HD Security


Zorgbeveiliging is één van onze belangrijkste en meest geleverde diensten. Wij zijn landelijk actief in de zorgbeveiliging en hebben een groot scala aan ervaren beveiligers in dit vak voor u klaarstaan. De beveiliging in de zorg is anders dan de reguliere beveiliging en daarom hebben wij onze eigen getrainde zorgbeveiligers die veiligheid waarborgen in de zorg.

U leest op deze pagina meer over onze zorgbeveiligers.

zorgbeveiliging

De nummer 1 zorgbeveiliging in 2022

Zorgbeveiliging wordt op een professionele wijze verzorgd door beveiligingsbedrijf HD Security Nederland. Onze zorgbeveiligers worden regelmatig getraind. De beveiligers worden onder andere getraind op weerbaarheidstrainingen, maar ook hospitality gerichte trainingen. Veiligheid waarborgen in de zorg is dé specialisatie van HD Security zorgbeveiliging.

HD Security zorgbeveiliging is actief binnen de ziekenhuiszorg, maar ook GGZ (geestelijke gezondheidszorg) instellingen en verpleeghuizen. Van jong tot oud zorgen onze zorgbeveiligers ervoor dat medewerkers van zorginstellingen, patiënten in de zorg en alle andere betrokken met een gerust hart hun werk kunnen uitvoeren. HD Security zorgbeveiligers hebben een groot hart voor veilige zorg, en daarom passie voor het vak.

Veiligheid waarborgen in de zorg

Waarom is veiligheid waarborgen extra belangrijk in de zorg? Ook in de zorg is een van de belangrijkste taken om te voorkomen in plaats van genezen. Daarom zijn onze zorg beveiligers getraind in het herkennen van ongure situaties, en weten ze deze situaties te voorkomen of tot een minimum te beperken. Een professional in het vak is van belang om situaties veilig en gecontroleerd te houden, helemaal in de zorg is het belangrijk dat een calamiteit niet uit de hand loopt. Onze beveiligers zorgen voor een veilige werkomgeving voor het zorgpersoneel en haar cliënten. Als u meer wilt weten kunt u contact met ons opnemen of gratis een offerte aanvragen. Wij zijn 24/7 beschikbaar!

De missie van een HD Zorgbeveiliger

Een zorgbeveiliger kan op verschillende manieren worden ingezet. Dit kan bijvoorbeeld zijn voor een receptie dienst waarin alle binnenkomende bezoekers worden genoteerd, en gasten die niet welkom zijn verzocht worden het pand te verlaten. Onze zorgbeveiligers kunnen ook de zorgverlener helpen met het onder controle houden van een cliënt als er bijvoorbeeld een gevaarlijke situatie speelt of kan ontstaan. Ook zorgen onze beveiligers er voor dat de emoties van bezoekers en omstanders het zorgpersoneel niet in de weg komen te staan, want ook die kunnen soms een heftige reactie hebben. Onze zorgbeveiligers zijn empathisch en hebben een groot inlevingsvermogen, maar weten ook hoe correct te handelen in zo’n vervelede situatie, zodat er orde blijft bestaan.

zorgbeveiliger

Hart voor het vak

We kunnen het niet vaak genoeg benoemen, maar beveiliging in de zorg is toch echt een aparte tak van sport. In de zorg krijgen we te maken met mensen die extra bescherming, toezicht en/of steun nodig hebben. Ook werken zorgbeveiligers vaak in een omgeving waar het van belang is om snel doordachte keuzes te maken in situatie van een calamiteit. In een kritieke toestand is het erg belangrijk voor de veiligheid van het zorgpersoneel en de cliënten om op een juiste manier te handelen en te schakelen. Zo waarborgen onze zorg beveiligers de veiligheid (en waar nodig privacy) in de zorg.

Binnen de zorg is specialisatie een must. Zorgbeveiliging is dan ook een stap verder dan reguliere beveiliging. Onze zorgbeveiligers zijn hier specifiek op getraind

Onze zorgbeveiligers:

 • Zorgen ervoor dat de toegepaste maatregelen worden toegepast en gehandhaafd ✅
 • Weten goed hoe te handelen in kritieke situaties ✅
 • Houden toezicht op een zorgzame manier ✅
 • Hebben affiniteit met de zorg ✅
 • Zijn zorgzaam en empatisch ingesteld ✅
 • Hebben een groot inlevingsvermogen ✅
 • Zorgen voor een veilige werkomgeving ✅

HD Security Zorgbeveiliging is ook actief in de ziekenhuizenzorg. Wij zijn werkzaam in heel Nederland in ziekenhuizen, GGZ en verslavingszorg instellingen. Zorgbeveiliging diensten leveren wij vooral in o.a. Amsterdam, Amersfoort, Rotterdam, Arnhem, Den Haag, Purmerend en Gouda, maar ook in plaatsen als Haarlem, Amstelveen, Lelystad en Almere. Kortom, het maakt niet uit waar u onze hulp nodig heeft, wij staan altijd voor u klaar!

Vraag gratis een offerte aan!

Wij maken als beveiligingsbedrijf dat actief is in de zorg duidelijke en transparante afspraken. Wij zijn eerlijk over de mogelijkheden en komen onze afspraken altijd na.

Wilt u meer weten over onze dienst zorgbeveiliging? Vraag dan gratis een offerte aan of neem contact met ons op.

Wij staan u graag te woord. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 088-4347687 of per mail info@hdgroup.nl.


OFFERTE AANVRAGEN MEER INFORMATIE

Veel gestelde vragen over zorgbeveiliging:

1Wat zijn de eigenschappen van een Zorgbeveiliger?
Elke HD security zorgbeveiliger wordt periodiek en doelgericht getraind en beschikt over de volgende kwaliteiten:
 • Communicatief vaardig
 • Empatisch inlevingsvermogen
 • Affiniteit met de zorg
 • Dienstverlenend en gastvrij
 • Proactief, stressbestendig en alert
 • Herkennen en voorkomen van gevaarlijke situaties
2Verlenen jullie ook zorgbeveiliging aan ziekenhuizen?
Ja, zorgbeveiliging is één van onze specialiteiten, wij bieden deze dienst dan ook uitgebreid aan. Een hoop ziekenhuizen gingen u al voor, bijvoorbeeld Noordwest Ziekenhuisgroep, OLVG Oost, OLVG West en Zorgcentrum Slotervaart.
3Wat zijn de kosten voor zorgbeveiliging?
Bent u benieuwd naar de kosten of wilt u meer weten? Wij zijn er om u te helpen. Neem gerust contact op, of vraag gratis een offerte aan.

zorgbeveiliging

Zorg beveiliging


Inloggen
Call Now Button