Nieuws

Van beveiliger naar HD Group B.V.

HD Group heeft momenteel meer dan 100 gemotiveerde beveiligers aan het werk. We gaan terug naar de tijd hoe het allemaal begon. De heer Dagdeviren was werkzaam als mobiel surveillant bij een regionaal bedrijf uit Barneveld. .

Hasan Dagdeviren aan het woord over hoe het begon:.

“In April 2011 was ik werkzaam als surveillant. Ik reed op het industrieterrein de Isselt te Amersfoort en was in nauw contact met mijn collega die surveilleerde op industrieterrein de Hoef in Amersfoort. Ik had het al langere tijd in gedachten om een eigen bedrijf te starten, maar had dit nooit eerder besproken. Tijdens mijn dienst had ik mijn collega aan de telefoon. Ik vertelde hem mijn plannen en hebben wij samen gekozen voor de naam HD. HD staat voor mijn naam Hasan Dagdeviren.

Na het bedenken van de naam wilde ik hiermee gelijk aan de slag. Ik heb mijn bedrijf de volgende dag nog ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder de namen HD Cleaning en HD Security.

Tijdens het surveilleren noteerde ik de namen van alle bedrijven en heb een voor een opgezocht. Uit mijn eerste gesprek is een samenwerking ontstaan waarbij gelijk 4 parttimers konden starten. Reden genoeg om de volledige focus op mijn eigen onderneming te leggen. .

Het eerste jaar tot eind 2012 was ik druk met mijn schoonmaakbedrijf. Na die periode ben ik mij gaan richten op waar mijn hart ligt de beveiliging. Ik heb eind 2012 mijn ND nummer aangevraagd. Na het verkrijgen van mijn ND vergunning ben ik in contact gekomen met regionale bedrijven. Langzamerhand zijn we samen met een paar vrienden gaan werken aan HD Security. Regelmatig werden wij ingezet op spoed aanvragen, waarbij het geen optie was om aan de klant nee te verkopen. We wilden de klant te allen tijde ontzorgen. In 2016 zijn we overgegaan naar een Besloten Vennootschap als ondernemingsvorm. HD Group B.V. was een feit. In hetzelfde jaar hebben wij diverse keurmerken behaald waaronder het SNA Keurmerk, VEB erkenning en het keurmerk Flexbedrijven

Vandaag de dag nog, ondanks de Corona groeien wij als organisatie in positieve zin.

Vandaag de dag nog, ondanks de Corona groeien wij als organisatie in positieve zin. De kracht? Loyaliteit naar onze partners en medewerkers en de gemaakte afspraken nakomen. Dit alles heeft als basis dat we met zijn allen flexibel moeten zijn. “.

Elektrische auto mobiele surveillance

Onderscheidingen

Welke onderscheidingen heeft HD Security?

Meer weten? Neem contact op!

Meer weten?
Neem contact op!

erkend leerbedrijf
erkend leerbedrijf