HD Group B.V. verhuist naar Soest


HD Group B.V. zet zijn gezonde groei gestaag door. Door de aanhoudende groei, ook in kantoorpersoneel, heeft HD Group B.V. besloten om te verhuizen naar een groter kantoorruimte.

Na jaren gevestigd te zijn in Amersfoort hebben HD Group B.V. en haar zusterondernemingen besloten te verhuizen naar het koninklijke Soest.

Om u een beeld te geven over onze organisatie bent u van harte welkom op onze nieuwe adres: Zuidergracht 21-17b, 3763 LS te Soest, wij zijn zoals u van ons gewend bent 24 uur per dag bereikbaar op 088-4347687. Voor algemene vragen tijdens kantoor uren, voor vragen dat niet tot de volgende werkdag kunnen wachten 24 uur per dag.

Herkomst van de naam Soest

De naam Soest, vroeger gespeld Zoys, Soyse, Suysen of Sose zou mogelijk 'bron op de grens van hoge en lage grond' betekenen, of een nederzetting aan 'zijde-oost' aanduiden, omdat het aan de oostzijde van de Soester Eng ligt. Dit laatste is niet meer dan volksetymologie.

Bezienswaardigheden in Soest

  • In Soest, bij Park Vredehof/Vredehofstraat, stond de dikste mammoetboom van de provincie Utrecht.
  • Op de Soester Engh is stellingkorenmolen De Windhond herbouwd en op 10 mei 2008 in gebruik genomen.
  • Van oorsprong eind-13e-eeuwse Petrus en Pauluskerk, sinds de bouw van de R.K. Petrus en Pauluskerk in 1853, Oude Kerk genaamd. Kreeg zijn huidige uiterlijk grotendeels in de 15e eeuw. Is fraai gelegen in de karakteristieke Kerkebuurt.
  • De Hervormde Emmakerk uit 1930 is in zakelijk expressionistische stijl ontworpen door architect P. Beekman.
  • Soester Duinen; Lange en Korte Duinen, grootste stuifduingebied van de Utrechtse Heuvelrug.
  • Het nationaal rusthuis voor oude paarden en pony's, Stichting De Paardenkamp, gelegen aan de Birkstraat./li>
  • Huize St. Jozef, voormalig klooster uit 1868, waarin Museum Soest is gevestigd../li>Inloggen
Call Now Button