Nieuws

Erkend Beveiliging Leerbedrijf

Beveiligers verantwoordelijk voor de veiligheid in verschillende sectoren, en het vak als beveiliger zal bij lange na nog niet uitsterven, in tegendeel, er wordt namelijk steeds mee gebruik gemaakt van beveiligingsdiensten, geen slechte keus dus om hier je werk van te maken! Van het bewaken van de rust in zorginstellingen tot het veilig houden van bruisende evenementen, en van het beschermen van objecten tot het uitvoeren van mobiele surveillance, elk aspect is essentieel voor het creëren van een veilige omgeving.

Als je ervaring wilt opdoen in het diepgaande vak van de beveiliging kun je beginnen met ervaring opdoen door een werkplek te vinden bij een praktijkopleider. HD Security behoort tot de erkende leerbedrijven voor een veilige werkplek.

Wil je proeven van het beveiligings vak door de praktijk te leren op de werkvloer van het bedrijfsleven? Dan kun je je als student voor een stage plek of een BBL opleiding aanmelden.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij begeleiden je graag en zorgen voor een stageplek die aansluit op jouw opleiding.

Wat is een Beveiliging Leerbedrijf?

In de kern zijn beveiligingsleerbedrijven de plek waar de beveiligingshelden van morgen worden gesmeed. Ze bieden een praktijkgerichte opleiding in alles wat met beveiliging te maken heeft, van zorgbeveiliging tot evenementenbeveiliging. Het is de broedplaats voor de professionals die ons morgen veilig zullen houden.

Beveiliging: Een wereld van mogelijkheden

Op onze website kun je ons uitgebreide diensten pakket bekijken. Hieronder lichten wij een aantal van onze diensten uit.

Zorgbeveiliging

Deze tak is niet voor de zwakkeren onder ons. Het vergt een mix van alertheid en empathie, waarbij je de veiligheid van patiënten, personeel en bezoekers bewaakt, terwijl je ook een hart moet hebben voor de emotionele aspecten van de zorg.

Evenementenbeveiliging

Als evenementenbeveiliger ben je de rots in de branding bij elk event. Het vraagt om flexibiliteit, sterke communicatie, en de kunst om de kalmte te bewaren in de meest hectische situaties.

Objectbeveiliging

Bij objectbeveiliging draait alles om het beschermen van gebouwen en eigendommen. Kennis van toegangscontrole en surveillance is key, zodat alles wat waardevol is, veilig en wel blijft.

Mobiele Surveillance

Als mobiele surveillant ben je constant onderweg, een essentiële schakel in het voorkomen van en reageren op incidenten. Je aanwezigheid alleen al werkt preventief.

erkend leerbedrijf
Elektrische auto mobiele surveillance

Tips om alles uit je ervaring te halen.

Wil je uitblinken in de beveiligingswereld? Zorg dan dat je leert alles aan te pakken. Van het bewaken van een ziekenhuisgang tot het rondlopen op festivals en alles ertussenin, diversiteit is key. Dit maakt je niet alleen een superveelzijdige superheld in de beveiliging, maar ook mega aantrekkelijk voor werkgevers. Denk eraan: hoe meer pijlen je op je boog hebt, hoe beter.

De Echte Wereld: Daar Leer Je Pas Echt!

Boeken en theorie zijn top, maar de echte actie? Die vind je buiten de klas. Door echt aan de slag te gaan, leer je pas wat beveiliging in de praktijk inhoudt. Of je nu een situatie de-escaleert of een gebouw inspecteert, elke ervaring is een les. En weet je, in het veld leer je dingen die geen enkel boek je kan leren.

Soft Skills: Je Geheime Wapen

Vergeet de spierballen, de echte kracht zit in je soft skills. Kunnen praten, luisteren, en chill blijven onder druk maken het verschil tussen een goede beveiliger en een geweldige. Deze skills helpen je om situaties te lezen, rustig te blijven, en iedereen een veilig gevoel te geven. Kortom, soft skills maken je de beveiliger waar iedereen op vertrouwt.

Blijf Scherp: Ken de Laatste Snufjes

De beveiligingswereld verandert sneller dan je Instagram-feed. Nieuwe gadgets, slimme camera’s, en de laatste software? Je moet op alles voorbereid zijn.

Zorg ervoor dat je trainingen up-to-date zijn, zodat je altijd een stap voor blijft. Het gaat niet alleen om de nieuwste tech kennen, maar ook om te weten hoe je ermee omgaat. Zo blijf je niet alleen relevant, maar ook onmisbaar.

Door deze aanpak te volgen, maak je jezelf niet alleen klaar voor de job, maar ook voor een succesvolle carrière in de beveiliging. Of je nu kiest voor zorgbeveiliging, eventbeveiliging, of iets helemaal anders, met deze mix van kennis en skills ben je klaar voor alles wat op je pad komt. En onthoud: in de beveiliging ben jij de superheld, elke dag weer.

Leer het vak

Wil je jouw kennis op de arbeidsmarkt uitbreiden door praktijkleren? Als erkend leerbedrijf hebben wij al veel studenten op mogen begeleiden in de praktijk.

Wij zijn momenteel veel werkzaam in de volgende omgeving: Rotterdam, Den Haag, Eindhoven, Nijmegen, Amersfoort en Arnhem.

Dus ben je een student en op zoek naar een stage plek of een leerbaan in een van deze regio’s? Neem dan contact met ons op via het contactformulier en onze contactpersoon zal je verder helpen.

Meer weten? Neem contact op!

Meer weten?
Neem contact op!

erkend leerbedrijf
erkend leerbedrijf