Mobiele surveillance Amersfoort


Alarm opvolging en mobiele surveillance.

Bij HD Security kunt u terecht voor alles omtrent mobiele surveillance Amersfoort. Vanuit onze vestiging in Amersfoort werken we in de regio van Amersfoort tot Zeist en alle omliggende gemeentes in de buurt daarvan.

Een bekende dienst dat natuurlijk tot onze mobiele surveillance Amersfoort behoort is alarmopvolging. De meldkamer van HD Security krijgt dan een bericht en onze mobiele surveillance Amersfoort zal rechtstreeks met spoed naar de plaats van de melding gaan. Een inbraak is gedaan in enige minuten. Een flinke situatie met brand in een ruimte kan snel uitbreiden, een vlugge en correcte werkwijze is van flink belang, zodat de eventuele schade verkleint kan worden.


Opening en sluiting door mobiele surveillance Amersfoort.

Wanneer het op openen en sluiten aankomt is niets zo van belang als dat het optimaal verricht wordt. Het geven van de sleutels aan personeel hoeft niet meer dankzij mobiele surveillance Amersfoort. Een mobiele surveillant schakelt bij het openen het alarmsysteem uit en doet wanneer gewenst dingen zoals lichten aanzetten, de openende medewerkers toelaten, en niet te vergeten een interne controleronde.

Onze mobiele surveillanten in checken bij de sluiting van het pand of alle ramen niet meer open zijn, of iedereen die de dag gewerkt heeft het pand is uitgekomen en of alles beschermd is voor sluiting. Na afloop wordt er een rapportage gemaakt met mogelijke bijzonderheden en wordt de omgeving op passende manier afgesloten en het alarmsysteem ingeschakeld door de surveillant.

U bepaalt een bepaalde agenda met tijden voor ons om een binnen ronde of buiten ronde te gaan doen voor uw pand. Hierbij wordt gekeken naar eventuele inbraak- en brandgevaarlijke situaties. De volledige omgeving wordt steeds in de gaten gehouden door mobiele surveillance Amersfoort.


Keyholding in Amersfoort.

Keyholding wil zeggen het beheren van de sleutels van uw bedrijfspand. HD Security is een door Justitie erkend beveiligingsbedrijf, uw pand is veilig bij ons.

HD Security ontneemt de zorgen van veiligheidsaangelegenheden. Bent u op zoek naar mobiele surveillance in Amersfoort? Neem dan contact met ons op!


CONTACT OPNEMEN

mobiele-surveillance-amersfoort

leeg


Inloggen
Call Now Button